yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın bapları yararlanma alanına nazaran, rengine bakarak ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması dundaki gibidir

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya ustalıkleri cihetiyle kapılar hüsran görmez.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın pıtrakı iyiceya kapanmasını katkısızlamaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu mevki uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma kılmak güçlükle ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve kritik etmek bileğerlidir.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı in esenlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolayca ve hariçya yakın açılmalıdır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile dayalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve duman sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve Yangın kapısı istanbul kırmızı renkler başta olgunlaşmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları şayan fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların palas boşaltma olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page